CINE SUNTEM

CINE SUNTEM

Stephan Eyck este un studio de design interior si a fost infiintat in 2008, in baza experientei acumulate in firme de arhitectura si design. La cateva luni de la infiintarea studioului, am fost solicitati in vederea realizari unui proiect de design interior pentru o casa din orasul Galati. A fost primul nostru proiect de design interior online , si unul finalizat cu succes. Am decis sa dezvoltam serviciile de tip E- Design si E-Consulting si sa-l perfectionam cu fiecare proiect realizat.

Florina Szabo

Interior designer

Definesc designul de interior ca fiind o reteta matematica, condimentata cu mai multa sau mai putina arta, in functie de caz.

Stefan Szabo

Interior designer

Frumusețea și eleganța este definita de personalitatea si bunul gust al fiecarei persoane.

proiecte si imagini de design interior

MISIUNEA NOASTRA

Ne străduim să regândim spațiul prin perfecțiunea fiecăruia dintre elementele alese. Așadar, proiectele noastre se definesc printr-o decorare minimală și o regăsire a sensului dintre funcție și formă. Credem că lumina este cea care pune în valoare formele de bază ale spațiului, dezvăluie texturi și creează o atmosferă deosebită. Alte elemente pe care le considerăm de o mare importanță sunt volumele laconice, materialele naturale, formele geometrice clare ale obiectelor, libertatea și flexibilitatea compoziției. Numim acest stil minimalism confortabil. În ciuda faptului că pare foarte simplu, are la bază o serie de nuanțe subtile.

Acest stil este exigent și necesită un simț perfect al proporțiilor, evitând orice formă de exces, dar oferind spațiului in același timp libertate, integritate, si cel mai important, un sentiment de confort și pace.Datorită colaborării cu compania Keygoup, din 2015 Stephan Eyck intră in rândul companiilor cu marca inregistrată la Osim. Multumirea clientilor, aprecierea muncii si satisfactia obtinuta, ne dau dreptul sa afirmam faptul ca brandul si-a asigurat un bine meritat loc in acest domeniu. Fiecare proiect finalizat cu succes a fost un alt pas catre perfectionare.

DESIGN

Servicii de design interior pe care le oferim sunt adresate atat spatiilor de locuit cat si celor comerciale. Suntem sincer convinși că pentru a crea un spațiu care sa va inspire în fiecare zi, dumneavoastra si noi trebuie să fim pe aceeași lungime de undă, iar comunicarea sa aiba loc ușor și deschis. Sustinem comunicarea , aceasta fiind un element extrem de relevant pentru implementarea eficienta a proiectului dumneavoastra. Cel mai important aspect de care trebuie sa tineti cont este ca propunerile noastre sunt realizabile 100%.

© 2023 STEPHAN EYCK

Stephan Eyck este un studio de design interior infiintat in 2008.